Ik denk dat we er moncler jas dames sale twee of drie

Temptations Broadway musical in werken

Otis Williams, het enige levende originele lid van de Temptations, zingt met de groep tijdens een moncler jassen heren sale viering van moncler jassen heren de Black History-maand in het Witte Huis in Washington, 12 februari 2008. REUTERS / Jason Reed

Otis Williams, moncler jas heren de enige overgebleven founding member moncler jassen outlet van de Motown Group, zegt dat een toneelmusical in de maak is gebaseerd op de NBC-miniserie van 1998, Temptations. Broadway-producer Ira Pittleman werkt met de groep aan het project. krijg je de hele moncler jas sale tijd oproepen, zoals, de miniserie is aan! en dingen zoals dat. Dat de middelman, en (Pittleman) zit te wachten om het verhaal van de Tempts te doen. Ik had nooit 2018 moncler gedacht dat de mogelijkheden van het levensverhaal van de Tempts naar Broadway zouden gaan, maar het is geweldig.

Williams zegt echter dat de groep van plan is te wachten moncler outlet sale tot Motown-oprichter Berry Gordy, Jr., moncler dames zijn eigen Broadway-musical, moncler nederland die naar verluidt gepland staat om te openen in moncler jas dames april 2012, op de planken krijgt.

daarna komen de Temptations in actie. Ze zijn zelfs begonnen met moncler jassen dames het schrijven van het script, dus het is echt vroeg, zegt Williams, die zal dienen als een uitvoerend producent.

Williams zegt echter dat hij en het Temptations-kamp moncler jas heren sale geen betrokkenheid hebben bij de Gordy Motown-musical.

is alles onder de heer Gordy controle, Williams zei. zal het zeker gaan zien. Ik denk dat we er moncler jas dames sale twee of drie verschillende keren in zitten, jongens moncler heren die de Temptations uitbeelden, en ik ben erg blij voor Mr Gordy omdat hij zo’n illustere carrière had die zoveel mogelijk zou moeten worden vergroot omdat hij een geweldige inspiratie voor ons was.

Terwijl de musical Temptations de gloriejaren van de groep zal onthullen, hopen Williams en moncler jas outlet het bedrijf tegen het moment dat het opent, iets toe onze website te voegen. Na het uitrollen van een nieuw album, hier, zei Williams in 2010 dat de groep die dit jaar de 50e verjaardag moncler jassen dames sale van zijn naam viert van de Elgins naar de Temptations begint zijn opvolger te bekijken.

we zullen moncler outlet een andere moncler outlet https://www.monclersale.nl CD doen in (2012), zei Williams. alsof er wat nieuwe muziek is tegen moncler sale de tijd dat de Broadway-musical wordt geopend. We beginnen dat iets moncler jassen later dit jaar of begin volgend jaar moncler uitverkoop samen te stellen.

Top Articles


How has Social…

Bullying is defined as unwanted, aggressive behaviour that…

Read More

Age-Restrictions on Social…

Despite the age restrictions currently in place for…

Read More

FAQs

What sites does Online Them monitor? Currently, our…

Read More