(Aanvullende rapportage door Cecile Lefort in Sydney en

Sterling wankel na het duiken tot 31

SINGAPORE / moncler heren TOKYO, 7 oktober (Reuters) Sterling heeft een deel van zijn verliezen goedgemaakt na een plotselinge duik naar een nieuw dieptepunt van 31 jaar op vrijdag, maar moncler jas sale volgens handelaren blijft de valuta kwetsbaar voor hernieuwde verkoop vanwege moncler outlet sale bezorgdheid over een exit van Groot-Brittannië uit de Europese Unie.

Eerder dook het moncler jassen pond plotseling ongeveer 10 procent van niveaus rond $ 1,2600 naar $ 1,13778. moncler dames De verhuizing vond plaats in een kwestie van seconden, in een dunne vroege Aziatische handel.

Thomson Reuters, eigenaar moncler jassen heren sale van het Reuters wisselkoersmakelaardijplatform RTSL, zei later dat de afgelegen handel was geannuleerd en dat het dieptepunt werd herzien naar $ 1,1491, het laagste niveau voor sterling sinds 1985.

Na een schokkerige vroege sessie herstelde het pond snel en haalde het voor het laatst $ 1,26060, maar 1,2 procent minder dan de dag.

Sterling is moncler nederland sinds zondag een afgrond sinds Theresa moncler jas outlet May en de maart Brexit-onderhandelingen, zei Sean Callow, senior valutastrateeg bij Westpac.

denk dat we hebben onderschat moncler jassen dames sale hoeveel mensen geldposities hadden voor een erg moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl slappe Brexit, of zelfs geen enkele.

De Franse president Francois Hollande zei 2018 moncler donderdag moncler outlet dat de Europese Unie krachtig moest blijven met Groot-Brittannië, nadat het erop leek dat premier Theresa May had gekozen voor moncler jas heren een hardere moncler jassen dames exit uit Europa.

Wereldmarkten zijn de laatste dagen moncler jas heren sale op scherp geweest over zorgen moncler jassen heren over een exit door Groot-Brittannië moncler sale uit de EU en over opmerkingen van moncler uitverkoop mei over de gevolgen van een soepel monetair beleid, die sommigen zagen als een nauwelijks verhulde aanval op de Bank of England.

Dat liet het pond in een precaire positie achter.

lijkt algoritme handel achter dit alles in dunne liquiditeitscondities, zei een handelaar moncler jas dames voor een Noord-Amerikaanse bank, verwijzend naar vrijdag plotselinge duik in het pond sterling.

waren geen redenen voor Britse om zulke grote bewegingen te maken. Het was een moncler jas dames sale gek paar moncler jassen outlet minuten.

Sterling zwoegt al sinds mijn website het midden van de jaren tachtig deze week op het laagste niveau, op schema voor een wekelijks verlies van ongeveer 4 procent, omdat investeerders ongerust werden over de economische gevolgen van de Brexit.

Tegen de yen verminderde de dollar met 0,1 procent tot 103,82 yen, maar kwam op schema met 2,4 procent van de week. (Aanvullende rapportage door Cecile Lefort in Sydney en Hideyuki Sano in Tokio; Editing door Lincoln Feast Shri Navaratnam).

Top Articles


How has Social…

Bullying is defined as unwanted, aggressive behaviour that…

Read More

Age-Restrictions on Social…

Despite the age restrictions currently in place for…

Read More

FAQs

What sites does Online Them monitor? Currently, our…

Read More